Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Daniel Erikson - 7 februari 2010 15:00

Denna vecka stod det utbildning i min almanacka. Fem dagar på Kemikalieinspektionen skulle lära mig det mesta om kemiska risker, lagstiftning och märkning.


Morgontåg från Växjö och vid lunch var jag i Sundbyberg. Det är bara att konstatera att snön är svår denna vinter för tågtrafiken.



Utsikten från mitt hotellfönster kan knappast gå till turistbroschyrernas förstasida. Men den lilla lägenheten hade sina fördelar = eget kök. 



Jag missade min dagliga halvmilscykeltur till kontoret under veckan, men fick en rejäl promenad istället från Hallonbergen till Sundbybergs centrum. Jag inser vilka problem snön ställer till med i storstaden. Det finns ju ingen plats att lägga den på och parkeringar och gator som alltid är fulla med bilar går inte att snöröja. Det kanske inte är så dumt med statsjeepar i alla fall.




Det var en givande vecka då jag också drog på mig en förkylning. Min kropp kändes utpumpad och huvudet sprängfyllt med ny kunskap. Hem och samla intrycken för att ladda om inför ännu en utbildningsvecka i Sundbyberg i mars.



Ovido - Quiz & Flashcards